Den medvetna livsstilen...

Blogg

Detox hemma-kur som renar hyn, klarna hudton och stödjer viktnedgång.

Posted by Luz Parling on September 5, 2011 at 9:00 AM

Vill dela med mig av en effektiv och enkel detox-hemmakur  som stödjer kropens reningssystem att göra sig av med överskott slaggsprodukter och vätska, vilket gynnar viktnedgång och underlättar för kroppen att tillgodogöra sig vitaminer och mineraler.  Den är även en vitaminkick bra för trötta sinnen vid säsongsskiftet. På köpet får man en klarare, friskare hudton och mer energi. 

Räcker en dag: Skölj av 2  st (stjälkar) stjälkselleri med blad. Hacka dem i mindre bitar och lägg i  en kastrull och fyll med vatten så att det knapp täcker bitarna. Koka upp ch låt små koka i max 5 minuter. Under tiden sköljer du och hackar 2 små morötter.

Lägg de hackade morötterna och de förvälda selleribitarna med sin vätska i mixer, mät upp 1/2 dl Havtornsjuice (handlar du här: http://www.ecopiel.webshoponline.se/natur-halsokost.aspx ) och mixa tillsammans. Du kan välja att sila eller hälla blandningen som den är i en glasflaska eller plastförpackning (ej metallförpackning).- 

Dryck ett halvglas (du kan späda ut eller drycka som den är) före frukost och resten ca 20 min före de större måltiderna under dagen.  

Du kan göra en dubbel sats och spara till dagen efter. Följ gärna kuren under ca en månad för att se bästa resultat. 

Denna kur fick jag lära mig under min utbildning i Colombia och brukar rekommenderas i de främsta SPA och viktcenter som arbetar med naturliga medel och hållbar viktnedgång, välbefinnande och skönhet. Här har jag bytt ut det ursprungliga Colombianska bären - ochua-  mot svensk motsvarande havtorn.

Ha det bra i höst!


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments