Den medvetna livsstilen...

Blogg

Take care of you!! Men inte med vad som helst!!

Posted by Luz Parling on July 6, 2010 at 2:47 PM

Hudvård sommartid

Ansiktet: Det viktigaste är att smörja sig med en närande ansiktsolja kväll eller dagtid. Och använda en lämplig solskydd vid vistelse i solen. Vad som är lämplig för just dig är inte samma än det som är bra på en annan. Fråga gärna om råd till en profesionell inom naturkosmetik. Ansiktskräm kan användas när som helst, men det finns risk för att det känns fuktigt på huden vid mycket varma dagar. Då kan du använda krämen nattetid i stället. Peeling är bra på våren och innan du utsätts för sol. Undvik peeling innan du får en djupare solbränna. Morotsolja ger en fin naturlig lyster åt ansiktets hud även på sommaren. Och kom i håg att läpparna ska också skyddas i solen och från uttorkning. Vår läppcerat ger en naturlig solskydd på 3-4 och mjukar upp torra läppar.

Kroppen: En kroppspeeling hjälper dig att få en jämnt och mer varaktig solbränna. Men det är viktigt att skyda huden med lämplig solfaktor olja och att återfukta efteråt solandet, med t.ex aloe vera gele och en näringsrik kroppsolja som t.ex kroppsolja Blomman. Smörj direkt med kroppsolja på lättfuktig hud.

Håret. Återståll hårets naturliga oljor med hjälp av en oljeinpackning 1 gång i veckan eller v.a.v. Det är också bra att använda någon droppe hårolja eller kroppsolja på topparna när du ska bada i salt vatten och stark sol. Använd en shampo som inte tvättar rent allt naturligt skydd från hårbotten. Glöm inte hatten och kepsens värdefulla skydd!

ha en skön tid i värmen!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments