Den medvetna livsstilen...

Blogg

torra slemhinnor & glidmedel

Posted by Luz Parling on November 25, 2010 at 5:20 AM

Visste du att du kan använda vår kallpressad, ekologisk kokosolja på torra slemhinnor som näsborrar och underlivet? Välj då den deodoriserad variant. Oljan är också bra att använda som en "naturlig" glidmedel i stället för vanliga parfimerade, silikonbaserad glidmedel från apoteket och sexshops.

Oljan smälter direkt vid kontakt med huden.  För intimanvändning häller du lite olja i en mindre flaska med stor öppning. max 50ml.Oljor med vegetabilisk ursprung skall inte användas samtidigt med komdomer eller sexleksaker, enl en del källor. 

För att lindra torra slemhinnor är bra att använda som en kur under en vecka och göra uppehåll några dagar. Det räcker med några droppar, smörj på försiktigt innan du går och lägger dig.  Blanda en liten klick olja med din duscholja/duschkräm när du ska tvätta dig så blir den mildare för underlivet.   Har du andra besvär som klåda eller sveda skall du naturligtvis kontakta sjukvården och inte behandla själv!

Inköpställe för eko och kallpressad kokosolja av finaste kvalitet:  http://www.ecopiel.webshoponline.se/natur-halsokost.aspx

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments